Over Vita32

Hi! Welkom bij Vita32. Mijn naam is Carlijn de Wit-Bomhof en samen met mijn man Dennis woon ik in het Gelderse Eerbeek. 

Vanaf het moment dat wij zijn gaan samen wonen is mijn liefde voor interieur ontstaan. Ik ben constant op zoek naar nieuwe woonspulletjes en bezig met het creëren van gezellige hoekjes in huis. Tijdens mijn werk in een kapsalon merkte ik dat ik op zoek was naar meer uitdaging en zo is het idee voor Vita32 ontstaan. 

Op 1 april 2020 gingen de virtuele deuren van de webshop open en wat zijn er al veel bestellingen geplaatst! Het assortiment is mede door de komst van een neefje steeds breder geworden en bestaat onder andere uit Scandinavische, stoere en vooral eigentijdse producten. Of je nou op zoek bent naar het juiste accessoire voor in je huis of een eigentijds cadeau: bij Vita32 ben je aan het juiste adres.

Het idee voor een fysieke winkel was er al langer, maar toen een prachtig pand in Eerbeek vrij kwam was er opeens de mogelijkheid om een droom werkelijkheid te laten worden. Vita32 moest uniek worden: per 31 januari 2022 opende Vita32 een fysieke winkel in Eerbeek, gecombineerd met een kapsalon. In de salon kunnen dames, heren en kinderen (op afspraak) terecht voor een knip- of kleurbehandeling.

Veel shop plezier!

Persoonlijke service bij Vita32

Heb jij hulp nodig bij het uitzoeken van accessoires voor een bepaalde ruimte? Ben je op zoek naar een speciale eye catcher voor in huis? Of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of loop even binnen in de winkel. We adviseren en helpen graag!

 

© 2019 - 2024 Vita32 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel